Dordrecht

Bereikbaar per auto

Onze locatie is praktisch gelegen aan de ontsluiting van de A16, N3 en A15 en heeft ruime gratis parkeervoorzieningen.

Vanuit richting Rotterdam: (A16) afslag 20 's-Gravendeel/Dordrecht. Boven aan de afslag linksaf. Over de A16 heen en direct weer linksaf het bedrijvenpark Amstelwijck op. De rotonde ¾ rondrijden en dan rechtsaf (Laan van Londen). De weg volgen tot aan de kruising. Bij de kruising linksaf. Stoplichten rechtdoor u ziet aan uw linkerhand direct op de hoek Stichting Bouwhuys.

Vanuit richting Breda: (A16) afslag 20 's-Gravendeel/Dordrecht. Boven aan de afslag rechtdoor het bedrijvenpark Amstelwijck op. De rotonde ¾ rondrijden en dan rechtsaf (Laan van Londen). De weg volgen tot aan de kruising. Bij de kruising linksaf. Stoplichten rechtdoor u ziet aan uw linkerhand direct op de hoek Stichting Bouwhuys.

Vanuit Papendrecht: (N3) vlak voor de A16 rechtsaf het bedrijvenpark Amstelwijck op. De rotonde ¾ rondrijden en dan rechtsaf (Laan van Londen). De weg volgen tot aan de kruising. Bij de kruising linksaf. Stoplichten rechtdoor u ziet aan uw linkerhand direct op de hoek Stichting Bouwhuys.

Bereikbaar per openbaar vervoer

Stichting Bouwhuys ligt op de hoek van de Maarten Harpertz Trompweg en de Copernicusweg, vlakbij het viaduct over de A16. U komt er met bus 4 Wielwijk (richting Albert Schweitzer Ziekenhuis, locatie Amstelwijck, halte Witte de Withstraat) vanaf het Centraal Station Dordrecht.

Parkeergelegenheid

Gratis ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.